Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

BDSM

A BDSM szex iránti érdeklődés egyre nagyobb, ami nem is véletlen, hiszen, aki valami extrémebb dologra vágyik a hálószobában, annak a fejében biztosan megfordul a BDSM lehetősége is. A BDSM magába foglalja az egyik fél megkötözését, vagy visszatartását, a fokozott szexuális vágy átéléséhez. Három különböző elemből tevődik össze: a rabság és fegyelem, dominancia és alávetettség, valamint a szadizmus és a mazochizmus. A BDSM szex a beleegyezésen alapuló tevékenység, tehát fontos mindent megfelelően átbeszélni a partnerrel. A hatalmi játék során, az egyik partner a domináns szerepet tölti be, míg az alázatosat, mindeközben szem előtt kell tartani a kölcsönös élvezetek elérését. Szexshopunkban számos BDSM szexuális segédeszközt találsz mint a korbácsok, bilincsek, paskolók, szemkötők, latex maszkok és ruhák, szájpeckek, kötözők, szexhinták és fétis eszközök.
Rendezés:

BDSM szexshop

A BDSM szex rajongói többségében valami számukra kielégítőbbre, intenzívebb élményekre vágynak az ágyban. A BDSM, egy olyan szexuális érdeklődés, ami vonzó egy bizonyos közeg számára, akik szeretnek dominálni, vagy esetleg az alázatos szerepét betölteni.  Akik kedvelik az eféle játékokat a szex során, az ő intim együttléteikre pozitív hatással lehet, többre vágynak a hétköznapi mókuskeréknél, szeretnek más szerepekbe bújni, ami újra be is lobbanthatja a tüzet a párkapcsolatokban, vagy házasságokban.


Népszerű BDSM szerepjátékok


Legnépszerűbb BDSM szerepjátékok közé tartozik, az orvos és a beteg, tanár és a diák. A beöltözések által mások bőrébe bújhattok, és eljátszhattok egy adott jelenetet, vagy fantáziát.El kell döntenetek ki melyik szereopet tölti be, ki lesz a domináns fél és ki az alázatos. Tiszteljétek, és bízzatok egymásban!


BDSM szex témái:


Emberrabló és áldozat
Rendőr és fogoly
Tulajdonos és házi kedvenc
Királyi és közember


BDSM játékok:


Rabság (visszatartás vagy korlátozás)
Viasz (forró viasz csepegtetése a bőrön)
Ütés ( pofon, botozás, korbácsolás)
Érzés (olyan eszközökkel, mint a toll, selyem a bőrön)
Érzékszervi megvonás (szemkötők, fülvédők, füldugók)


Két csoportra oszthatjuk a BDSM szexet az egyik a“ könnyebb”  BDSM, olyan tevékenységeket foglal magába, mint a csiklandozás, a szemkötő használata,selyemsállal való kikötözés az ágyrácshoz, játékos paskolások, és szóbeli követelések. Nincs fájdalom, csak játékos élvezetek. A másik csoport “keményebb” BDSM szex, amibe beletartozik a korbácsolás, a botozás, a kötéllel való kikötözés, és még nagyon sokféle hasonló tevékenység is. A BDSM beleegyezésen alapul, tehát mindkét félnek önként kell belemennie.
Kommunikáljatok minél többet egymással, találjatok ki biztonsági szavakat, ha eldurvulna a helyzet, akkor mihamarabb abbahagyjátok azt, amit esetleg már a másik fél nem szeretne.


BDSM biztonsági szavak:


Piros
Ananász
Banán
Őszibarack

Ezek a szavak csak ajánlások, használhatjátok ezeket is, de bármi mást is kitalálhattok magatoknak.


Nézz körbe szexshopunkban az Intimjatekom.hu-n és szerezd be legújabb szexjátékaidat nálunk!