Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

A szürke ötven árnyalata

A Fifty Shades of Grey vagyis a Szürke Ötven Árnyalata könyvek, és filmek új megvilágításba helyezték, és népszerűbbé is tették a BDSM szexet. Ennek köszönhetően a Fifty Shades of Grey manapság már egy szexuális segédeszközöket képviselő márka is. BDSM kedvelőként szexshopunkban kedvedre válogathatsz a szexjátékok között, nálunk biztosan megtalálod azt, amire igazán vágysz.

Rendezés:

A szürke ötven árnyalata bdsm szexshop

Fifty Shades of Grey - A Szürke Ötven Árnyalata

A története elég egyszerű Anastasia Steel egy vancouveri lány, aki találkozik Christian Grey-jel, aki hihetetlenül jóképű, milliomos vezérigazgató. Hamar szerelembe esnek, drámával és szenvedéllyel teli a kapcsolatuk. Ami nem olyan szokványos az a szex. Ana felfedezi Christian sötét titkát, kiderül hogy a BDSM megszállottja. A BDSM jelentése a kötöttség és a fegyelem, a dominancia és az alávetettség, valamint a szadizmus és a mazochizmus. A probléma az, hogy a Fifty Shades véletlenül a forró szexet az erőszakhoz társítja, de e kontextus nélkül. Néha Ana igent mond a szexre, amivel kényelmetlenül érzi magát, mert túl félénk ahhoz, hogy kimondja a véleményét, vagy mert fél, hogy elveszíti Christiant; beleegyezik, ha fájdalmat akar okozni, de ez nem akadályozza meg, hogy bántódás érje. Ha még nem ismered a történetüket, akkor olvasd el a könyveket, vagy nézd meg a filmeket.

Több BDSM-gyakorló hangsúlyozza, hogy vannak egészséges, etikus módszerek a szex és a fájdalom konszenzusos kombinálására. Mindegyikhez önismeretre, kommunikációs készségekre és érzelmi érettségre van szükség ahhoz, hogy a szex biztonságos és kölcsönösen kielégítő legyen. 

Fedezd fel szexshopunkba a Szürke Ötven Árnyalata szexuális segédeszközeinket, és tapasztalj meg valami újat!