Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

BDSM kötözés

A BDSM szexnek az egyik alappillére a bondage ami magába foglalja a kikötözést, a bilincsek és különféle eszközök használatát ami az egyik alárendelt felet megakadályozza a mozgásban illetve cselekedeteiben. Webshopunkban mindent megtalálsz ami a BDSM kötözéshez kelleni fog. Ha kezdő vagy még a témában kezd az egyszerűbb darabokkal, ehhez megtalálsz számos egyedi kötöző szettet és különböző kényelmi fokozatú bilincseket is. Legyenek azok bokabilincsek, szájpeckek vagy teljes leláncoló szettek.

Rendezés:

Bilinccsel vesd bele magad a BDSM szexbe

Szexuális tevékenység során az emberek sokféle korlátozó eszközt használhatnak, hogy szabályozzák valakinek a mozgását.

A BDSM szex fantáziák megvalósításában nagy szerepet játszanak a kötözésre alkalmas eszközök, mint például a bilincsek, a bondage szalagok és kötelek is. Mielőtt azonban elkapnád a partnered és lekötöznéd érdemes néhány dolgot tudnod.

Először is több különböző módon lehet részt venni a rabságban, alapvetően ezt a szexuálisjátékot a visszafogottság határozza meg. A kötöttség gyönyörű paradoxona az, hogy sok ember szexuálisan szabadabbnak érzi magát, ha meg van kötve. Nincs más dolog, mint alávetni magukat azoknak a csodálatos örömöknek, amelyeket az alávetett szerepben élhetnek át. Ha még nem volt BDSM szexjátékokban részed, akkor beszéld meg a partnereddel a vágyaid, mert szeretnéd kipróbálni, ha ideges vagy ezzel kapcsolatban, végezz kutató munkát, hogyan lehet a BDSM a kölcsönös élvezetek játéka. Amint megkaptad a beleegyezését, kísérletezhettek bátran. 

Ha nem ez lesz az első alkalom, akkor számodra már a legtöbb dolog természetes lehet, de a felkészülésre és a szexjátékok beszerzésére mindig szükség van.

A kötözésnél szükséged lehet ezekre a BDSM szexkellékekre:

  • Kötél: Sokoldalú. A kötés lassú és esztétikus is lehet, bármilyen más erotikus játékkal párosítható. Megváltoztatható közben a testhelyzet, így más érzéseket lehet megélni. Ez egy bizalmi és egyben uralkodó játék. Fontos a kötél anyaga, ezért vásárlás előtt tájékozódj, melyik a bőr barátabb típus.
  • Bilincs: A legnépszerűbbek a BDSM eszközök között, találkozhatsz fémből vagy bőrből készülttel. Válassz állítható, puha anyagú terméket a kényelem érdekében.
  • Lábkötő: Megakadályozzák a viselőjét abban, hogy behajlítsa a térdét, ez maximálisan korlátozza a mozgásszabadságot.
  • Bondage szalag: A kötöző szalag használható rögtönzött kéz vagy bokamandzsetták készítésére. Biztonságos, nem tapad a bőrre, vagy hajra.

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és fedezd fel a BDSM szexkellékeket!