Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

BDSM lánc, csipesz, gyűrű, pánt

A BDSM-nek több fajtája van, ha kedveled az intim testrészeiden a kicsit durvább, akár már fájdalmakkal is járó érzést akkor a csipeszek és pántok neked valók. Válassz akár egy mellbimbócsipeszt és engedd, hogy párod az azon lévő lánccal vezessen. Húzd szét egy arra való csipesszel szeméremajkaid vagy rakjatok párod hímvesszőjére egy-egy mágneses péniszgyűrűt melynek súlyával nehezebb megbírkózni.

Rendezés:

BDSM szexkellékek

Mielőtt az alábbiak bármelyikét használnád tisztában kell lenned néhány információval.

A BDSM-be tartozik a rabság, a fegyelem, a szadizmus és a mazochizmus – létezik egy vezérelv, amelyet RACK néven ismernek, ami a kockázat-tudatos konszenzusos kink rövidítése.

A lényeg az, hogy egy bizonyos szexuális aktusban (néha „jelenetnek” nevezett) valamennyi résztvevő tisztában van a potenciális kockázatokkal, és mindent megtesz, hogy csökkentse ezeket a kockázatokat. Függetlenül attól, hogy régóta a BDSM résztvevőjének tartod magad – vagy csak szeretnél belemerülni a perverzebb szexjátékok világába – ennek az elvnek kell vezérelnie e játékok használatát.

Minden szexuális interakciónál a beleegyezésnek és a biztonságnak kell az első helyen állnia. A BDSM szexjátékokban a „tulajdonlás” esztétikai jelzésétől a légzés vagy mozgás korlátozásáig számos felszerelés létezik.

A D/s-t gyakran használják rövidítésként olyan kapcsolatok leírására, ahol valaki vezet (a domináns), valaki pedig követi (a behódoló). A „D” általában nagybetűvel jelzi a Domináns pozíciójának erejét, míg az „s” a slave szó, ami rabszolgát jelent általában kisbetűs.

 

Nyakörvek

A nyakörvek a BDSM vizuális felszerelésének részét képezik, és az alázatosak viselik. Néhány párnál pedig hasonló célt szolgálnak, mint a jegygyűrűk: a kapcsolat iránti elkötelezettséget jelenti.

A nyakörv viszonylag szorosan illeszkedik a torokhoz, de nem szabad túl szorosnak lennie. Győződj meg róla, hogy az ujjad be tudod csúsztatni a termék és a nyak közé, hogy elkerüld a káros nyomást.

 

Szájpecek

Némelyik szájpecek egy golyót tartalmaz, amely a szájüregbe kerül (a fogak mögött). Valamilyen hevederrel a fej körül vannak rögzítve. 

Bármilyen méretű és alakú is legyen, olyan anyagra van szükség, amely nem töri ki a fogakat, és teljesen sterilizálható, mint például a szilikon.

 

Szájtágítók

A golyós szájpecekkel ellentétben, amik kitöltik a szájat, a szájtágítók szélesre nyitják a szájat. A viselők nem tudnak verbálisan kommunikálni, de ezek a termékek lehetőséget adnak a partner számára, hogy szájon át behatoljon.

 

Mellbimbó csipesz/bilincs

A mellbimbó bilincs által nyújtott érzet attól függően változik, hogy mennyire szoros és hová helyezed a bimbóra vagy a mellre. Ideális esetben kellemes fájdalmat idézhetnek elő, húzáskor vagy csavaráskor intenzív érzetet kelthetnek, eltávolításukkor pedig komoly felszabadulást. Amikor leveszed a bilincseket, az összes vér visszaáramlik a mellbimbóba, ami sugárzó érzést és rendkívüli fájdalmat kelthet.

 

Csikló csipesz

A csikló tövébe, vagy a szeméremajkakra helyezhető ez a szorító, hogy korlátozza a véráramlást, ami igazán élvezetes érzésekhez vezethet.


 

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és fedezd fel a BDSM szexjátékokat!