Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Kiiroo Molly Stewart - műpunci maszturbátor (natúr)
28.990 Ft
Menny.:db

Kiiroo Molly Stewart - műpunci maszturbátor (natúr)

28.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 290
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Kiiroo
Várható szállítás: 2024. július 31.
Cikkszám: 8720256722373

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kiiroo Molly Stewart - műpunci maszturbátor (natúr)

Molly Stewart az iparág egyik legnépszerűbb sztárja. Most már Te is érezheted, milyen vele igazán együtt lenni. Párosítsd Molly műpuncit a KEON-nal és annak ellenállhatatlan tartalmával az elképesztő élvezet érdekében.

Molly Stewart művaginát a sztár valós intim testrészeiből formálták. Érezheted anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha bőrszerű anyagban, amelyet egy bordákkal és dudorokkal teli hüvely tesz elképesztő élménnyé az örömödre. Használd önmagában vagy a KIIROO Keonnal párosítva az elképesztő interaktív élményért.

Jellemzők:

  • Külső anyag: ABS, PC
  • A hüvely anyaga: TPE
  • Méret: 220x84
  • Súly: 800 gramm

A Kiiroo Molly Stewart műpunci maszturbátor natúr színben a tökéletes választás a férfiaknak, akik szeretik a valósághű élményt. Ez a kiváló minőségű termék kielégíti minden vágyadat, és garantáltan felejthetetlen pillanatokat nyújt.

Ez a maszturbátor kifejezetten a férfiak örömére és kényeztetésére tervezett. A műpunci kinézetének köszönhetően valósághű élményt nyújt, mintha igazi nővel lennél. A puha és rugalmas anyag a természetes bőr tapintását imitálja, így a stimuláció még intenzívebb és élvezetesebb lesz.

A Kiiroo Molly Stewart maszturbátor ergonomikus és könnyen használható. A puha és kényelmes tapintású termék tökéletesen illeszkedik a kézbe, így a használata egyszerű és kényelmes. 

A maszturbátor méretei ideálisak minden férfi számára. Kompakt és könnyen tárolható, így bármikor és bárhol élvezheted az intimitást. A termék diszkrét megjelenése lehetővé teszi, hogy akár az utazás során is magaddal vihesd.

A Kiiroo Molly Stewart maszturbátor különleges és izgalmas élményt nyújt. Fedezd fel a saját örömforrásaidat és élvezd a végtelen kényeztetést, amit ez a fantasztikus termék kínál. Kényeztesd magad és élvezd a személyes intimitást ezzel a minőségi és valósághű műpuncival.

Tisztítási javaslat:
Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: Speciális tisztítószer használata (8718627520062) - külön rendelhető.

Amennyiben elakadtál és nem tudod melyik maszturbátort válaszd, nézd meg részletes útmutatónkat itt.

 A maszturbátorokhoz ajánlott a síkosító használata. Síkosító útmutatónkat itt találod.