Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Guminő, szexbaba

Nincs jelenleg barátnőd de nem mondanál le az élvezetekről? Akkor ezt neked találták ki: guminő. Ha eddig csak a kezedet használtad önkielégítésre egy teljesen új világ fog megnyílni előtted. Válassz olyat amilyet akarsz! Határozd meg te a bőrszínt, hajszínt a keblek méretét vagy a vagina formáját. Ha extra ínyenc vagy válaszd az élethű guminőket, realisztikus kialakításukban nem fogsz csalódni.

Rendezés:

Miért és hogyan használj guminőt?

 

Tisztaság és higiénia
A szexbabák higiéniájának megőrzése kétségtelenül kritikus fontosságú. Ha nem szeretnél megbetegedni, használat előtt és után fertőtlenítsd szexuális játékodat. Mivel a férfiaknak készült minden guminőt túlnyomó többségét úgy terveztek, hogy érzékeny helyekkel érintkezzenek, nagyon fontos, hogy a tevékenység megkezdése előtt tedd meg az óvintézkedéseket. Ésszerű, hogy a közösülés után a lehető leghamarabb tisztítsd meg kedvenced, mivel a késés a baktériumok terjedését okozhatja. Ezért ellenőrizd kedvenc guminőd, és gondoskodj róla, hogy boldog és elégedett legyen a szeretkezés után ő is.

 

Soha nem töri össze a szíved

A szexbabák alternatívát jelentenek, ha nem akarod újra átélni ezeket az érzéseket. Ezek a lenyűgöző modellek soha nem hagynak cserben. Használd nyugodtan a mindennapi feszültségek oldására. A seb gyorsabban és hatékonyabban gyógyul.

 

Nem szégyenlős és neked sem kell annak lenned

A guminők egyik legnagyobb előnye, hogy ma már szinte minden modell 3 örömszerző nyílással rendelkezik, így bármire is vágysz éppen azt tudod kipróbálni. Emellett bátran kísérletezhetsz. Olyan pózba rakod amilyenbe csak szeretnéd, nem kell félned, hogy felsülsz vele vagy nincs kedve hozzá és akár a végtelenségig gyakorolhatsz amikor csak kedved tartja. Próbáld ki a legkülönbözőbb pózókat, hogy valódi partnerrel is simán menjen a későbbiek folyamán.

 

Tipp!

Bár egy szex baba rengeteg előnnyel rendelkezik, sajnos nem nedvesedik úgy, mint egy igazi vagina. Ezért érdemes rendelned vízbázisú síkosítót hozzá, hogy fokozd az élvezeteket.

 

Guminő ár

Manapság egy guminő nagyságrendileg 10.000 Ft környékén mozog. Ennyi pénzért a legalapvetőbb felfújható verziót kapod meg. 12.000 Ft-tól, már arccal ellátott, fésülhető hajú változatokat találsz, jól kidolgozott puncival és szájjal. Egy élethűbb változat már elérhető 60.000 Ft-tól, de az igazán csúcskategóriáért akár többszázezer forintot is elkérnek a gyártók. Ezek a modellek azonban már szinte minden szempontból teljesen realisztikus kialakítást kaptak. A szűk, ámde rugalmasan táguló nyílások valóban olyanok, mintha valódi punciban, popsiban járnál. Igaz ez a mellekre és a mellbimbókra is, amikkel kedvedre játszhatsz szex közben.

 

Záró gondolat
A babák elkerülhetik a szexuális úton terjedő betegségeket. További előnyökre tehetsz szert, ha rendszeresen használod. Próbálj ki egy élethű guminőt, ha szeretnéd az összes lényeges aspektusát annak, hogy valakivel hátrányok nélkül tudj szexuális kapcsolatot fenntartani.