Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Tenga és Svakom maszturbátorok

Ha valakik igazán precízek és értenek a minőséghez, illetve ki akarják hozni valamiből a maximumot, akkor azok a japánok. Nincs ez máshogy a maszturbálással sem. A Tenga egy speciális férfi maszturbátor, ami Air-Tech technológiájának köszönhetően olyan szívó élményt nyújt hímvessződnek, amit egészen idáig el sem tudtál képzelni. Hidd el ezt nagyon kevés nő tudja utánozni. Próbáld ki te is ezt az élethű élményt a vibrációs tojásokkal.

Rendezés:

Hogyan használj egy vibrációs tojást?

Mint világszerte az egyik legnépszerűbb eldobható TENGA termék, nagy az érdeklődés a TENGA EGG sorozat iránt. A TENGA vibrációs tojás külsejében nagyon eltér a piacon kapható sok szexuális játéktól, azonban a hatása is teljesen más.

A Tenga vibrációs tojás egy egyszer használatos, eldobható férfi maszturbátor, amely rendkívül nyújtható, ez az egyik legnépszerűbb termék a globális piacon. Megvásárolhatók egyenként vagy „Variety pack”-ként, amelyek hat tojást tartalmaznak ugyanabból a sorozatból. Gyakran felmerül a kérdés, hogy nagyobb "mérettel" is használhatják-e ezt a szexjátékot? A TENGA tojás rendkívül rugalmas anyagból készült, és teljesen lefed egy 500 ml-es műanyag palackot. Mint ilyen, ez a szexjáték szinte bármilyen méretre nyújtható. Kifejezetten nyújtásra tervezték őket a teljes lefedettség érdekében, vagy csak a pénisz fejére korlátozzák a stimulációt.

 

  1. Távolítsa el a tojás alakú tok zsugorfóliáját.
  2. Távolítsa el a mellékelt EGG LOTION-t, és vigye fel a puha tojás belsejére és a behatolási pontra.
  3. Helyezze be és húzza le a vibrációs tojás aljánál fogva, hogy elkerülje a törést.
  4. Ha végzett, helyezze vissza a használt elemet a tojás alakú burkolatba, és zárja le újra.
  5. Dobja ki a tojást.

Férfi maszturbátor

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a vibrációs tojásokat csak az aljáról feszítsd ki, mivel a tetejének manipulálása az elem idő előtti eltörését okozhatja.

 

Tenga vibrációs tojások - változatos csomagok

Vibrációs tojás


A Tenga maszturbátor sorozat széles körben elérhető három különböző csomagban. Az első készlet a New Standard Variety Pack. Ebben a kollekcióban megtalálható az EGG - WAVY II, EGG - BOXY, EGG - BRUSH, EGG - TORNADO, EGG - SPHERE és az EGG - SILKY II. Mindegyikhez egy tasak EGG LOTION is tartozik.

A Hard Boiled Variety Pack a TENGA EGG - THUNDER, EGG - CRATER, EGG - MISTY, EGG - CLOUDY, EGG - SHINY és EGG - SURFER elemeket tartalmazza. Ez a csomag egy KEMÉNY GEL LOTION-ot tartalmaz, amelyet a TENGA EGG-ekhez lehet használni.

Elérhető egy harmadik és legújabb csomag a Wonder Variety Pack. Ez a kollekció az EGG - WIND, EGG - STUD, EGG - HÉT, EGG - TUBE, EGG - CURL és a EGG - RING elemeket tartalmazza. Mindegyikhez egy tasak EGG LOTION is tartozik.

Minden EGG-nek különböző belső részletei vannak. A külső ezüst minták a belső textúrákon alapulnak. A sok variációnak köszönhetően mindenki számára van szenzáció és élmény a hatalmas orgazmushoz.

Férfi maszturbátor - Tenga vibrációs tojás