Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Szexi Fehérnemű

Hogyan csábíthatod el a fiúd? Szerezheted meg az álompasit vagy fűtheted be újra férjed szenvedélyét? Hidd el minden egy szexi ruhadarabbal kezdődik. Ha csak egy franciabugyiról is van csak szó. De miért ne gondolkoznál kicsit merészebben? Vegyél fel egy csipkés body-t. Bújtasd lábaid egy szexi harisnyatartóba. Engedj keveset látni egy szaténköntösbe. Ha még ennél is merészebb vagy, próbálj ki egy latex ruhát. Ha pedig kicsit játszanátok szerezz be egy nővérke vagy egy szobalány jelmezt.

Rendezés:

Minden nő szereti a fehérneműket, ez bátran kijelenthetjük. Örömüket lelik egy szexi fehérnemű viselésében, nemcsak vonzóbbá teszi a hölgyeket, hanem még az önbizalmunkat is növeli. Ezeken kívül számos oka van annak, hogy miért nagyszerű női erotikus ruhát, vagy szexi fehérneműt választani, akár a hétköznapokra is.

Az évszázadok során a fehérneműk nagy változásokon mentek keresztül. Körülbelül 60 évvel ezelőttig divatosak voltak a míderek, arra használták ezeket a fűzőszerű fehérneműket, hogy karcsú, homokóra alakjuk legyen. A 20.század elején szinte elvárt volt, hogy a nők karcsú derekúak legyenek, ennek okán már egész fiatal koruktól hordták ezeket a fehérneműket. Viseletük kellemetlen volt és egészségtelen is. Manapság a női fehérneműk gyártásánál nagyon fontos szempont a kényelem, az anyagösszetétel, de továbbra is a női alak formálására is szolgál. Amellett, hogy segít az esetleges hibák elrejtésében, szexissé is teszi a viselőjét, jellemzően egy romantikus estére készülve beszereznek egy-egy női erotikus ruhát, hogy biztosan jól süljön el az este. Egy szexi fehérneművel sohasem lehet mellélőni bármilyen alkalomra is készülsz.

Az olyan anyagok, mint a selyem és a szatén érzése a bőrön igazán kellemes lehet, ami egy újabb ok a szexi fehérnemű viselésére. Azokra a remek anyagokra, mint a selyem, a csipke, vagy a különböző szalagok, díszítésekre a nőinem már évszázadok óta vágyik, hiszen szeretik a nőies és csinos dolgokat, igazán kifejezhető a személyiség. Egy nő szexi fehérneműben igazán nőnek érezheti magát!

Rengeteg nő dolgozik ma olyan területeken, ahol néhány tíz évvel ezelőttig szigorúan csak férfiak tevékenykedhettek. Lehet, hogy a nők éppen nem viselnek csinos, nőies ruhát munka közben, de ha alulra felkapnak egy szexi fehérneműt, egész nap szexinek és önbizalommal telinek érezhetik magukat. Lepd meg magad vagy a párodat! Szerezz be egyet olyan népszerű erotikus ruhák közül, mint a neccharisnya, merülj el a harisnyatartók világában. Ha visszafogottabb vagy neked találták ki a babydollt, vagy köntöst. A kicsit merészebbek bújjanak bele egy harisnyaoverállba nincs is szexisebb egy a szeméremdombot látszani engedő szettnél. Ha a pasid fejét teljesen el akarod csavarni pedig bújj bele egy csipkés body-ba. Próbáljatok ki valami újat a hálószobában, vagy lobbantsátok be újra a tüzet!

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és legyél szexi egy erotikus ruhában!