Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Melltartó szett

Legyen az egy pánt nélküli vagy egy push up melltartó semmi sem teszi olyan erotikussá a ruhatárad, mint egy jól megválasztott szexi darab. Dobd fel az estéket egy komplett szettel, válaszd a nyitottabb vagy a finom csipkés darabokat. Ha egy valódi kéjes élményre vágysz válaszd a merész melltartókat, amiket sehova máshova nem vehetsz fel.
Rendezés:

Szexi fehérnemű viselése milyen hatással van a párkapcsolatra?

Egy kutatás alapján amiben 25-45 év közötti nőket kérdeztek, a következőket állapították meg. A megkérdezettek 88%-a viselt már szexi fehérneműt, az erdemények szerint ha szexis fehérneműt viselnek aznap szexuális tevékenységre számítanak. A nők intim ruházati viseletét tekinthetjük a vonzerő növelésének, és a kapcsolat fenntartásának segítségére szolgáló eszközt. Az eredmények arra utalnak, hogy a csábos fehérnemű viselői, szexinek, kívánatosnak érzik magukat, kellő felkészültséget ad a szexhez.

A legtöbb nő alkalmaz megjelenés módosítási stratégiákat, ilyen például a smink,  ruházat, vagy a kozmetikai műtétek, hogy növeljék a vonzerejüket, a potenciális partner elcsábítására. A kapcsolatfenntartó eszközök közé tartozik a pozitivitás, a nyitottság, és a feladatmegosztás is. A pozitivitás megnyilvánulhat a kedves és udvarias viselkedésben, a nyitottság magában foglalja a gondolatokat, és a tabuk nélküli beszélgetéseket, míg a feladatmegosztás a háztartási tevékenységek felosztását takarja. A párkapcsolatok elégedettséggel és elköteleződéssel járnak. Sokszor érezhetjük úgy, hogy beleragadtunk a hétköznapi forgatagba, unalmassá, montonná válnak a napok. Tökéletesen fel lehet lendíteni ezeket a megszokott tevékenységeket a hálószobai játszadozással. Emeljétek új szintre kapcsolatotokat, egy szexi fehérnemű, csábos melltartó, falatnyi bugyival kedzésnek megfelel. Aztán Haladjatok tovább és ismerjétek meg a különböző szexuális segédeszközöket is!

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és válassz magadnak vagy párodnak egy szexi fehérneműt!