Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Szexi jelmez, paróka

Indulhat a szerepjáték? Mit vennél fel igazán? Egy nővérke, egy iskoláslány, egy rendőrnő vagy egy szobalány jelmezt? Mixeld egy jól megválasztott fekete vagy szőke parókával és a siker garantált. Ha még ez sem lenne elég vegyél egy dögös szexmaszkot vagy öltözz méltán népszerű nyuszi esetleg cicalány szettünkbe.
Rendezés:

Bújj szexi jelmezbe

Szerepjátékos szexi jelmezeink széles választékát kínáljuk szexshopunkban. 

Lepd meg partnered és okozz neki örömet egy beöltözős szexruhával, egészítsd ki egy gyönyörű parókával.  

A szex szerepjátékok remek módja annak, hogy kiélvezzük, megvalósítsuk szexuális fantáziánkat, kipróbálhatjuk magunkat új szerepekben, új emberként. A társadalom egyre nyitottabbá válik a szexuálisélettel kapcsolatos dolgokban. Vessétek bele magatokat a fantázia, a képzelet ihlette játékokba és mutassátok meg egymásnak milyen színészek vagytok.

Nagyon fontos a kommunikáció, beszéljétek át az egymással szembeni elvárásokat, kinek hol a határa, mi fér bele a játszadozásokba. Adjatok teret a bizalomnak így maximálisan kiélvezhetitek a hálószobában eltöltött időt.

Szexi szerepjáték ötletek

 

1. Főnök és alkalmazott

Nem meglepő, hogy a munkahelyi szerepjátékok a hálószobában alapvető fontosságúak. De ha igazán szeretnéd lemásolni az irodai hangulatot, hagyjátok el az ágyat, és próbáljatok meg szexelni az asztalon vagy az íróasztalon. Csak győződjetek meg róla, hogy minden éles ceruzát elraktatok.

 

2. A klasszikus szobalány

Ezt a szerepjátékot úgy játsszátok, ahogyan csak akarjátok. Vedd fel szexi szobalány jelmezed, vegyél magadhoz egy porolót és kezdődhet a hancúrozás. Szobalányként legyél engedelmes a házigazdának, hajtsd végre az utasításokat, vagy vedd a kezedbe a gyeplőt és irányíts te!

 

3. Egy idegen

Vedd rá a partnered, hogy úgy közelítsen feléd, mintha soha nem találkoztatok volna. Bánjatok úgy egymással, hogy ez az első találkozásotok és nézzétek meg mi sül ki belőle. Ennek az estének csak a képzelet szabhat határt! Ez a szerepjáték parókával is könnyen kiegészíthető.

 

4. Orvos/Nővérke és a beteg

Próbáljatok meg feladatokat adni egymásnak, és magyarázzátok el az eljárások mellékhatásait. Ezután indulhat a véget nem érő izzasztó éjszaka!

5. Jógamester és a tanítvány

Nem számít, mennyire vagy rugalmas – egy jóga szerepjátékot bárki meg tud csinálni. Profivá válhatsz, és lenyűgöző, de erotikus pozíciókat vehetsz fel. Jógaoktatónak kiadni magad, különösen szórakoztató, kísérletező szerepjáték lehet, ami arra ösztönöz, hogy megmondd a partnerednek milyen pózokat vegyen fel.

6. A vízvezeték-szerelő

Ha láttál már pornót, tudni fogod, ha megjelenik a vízvezeték-szerelő, asztalos, villanyszerelő, a dolgok eléggé felforrósodhatnak. Lehet, hogy egyedül vagy otthon, és a mosogató szivárog, teljesen vizes vagy, és nem tudod, mit csinálj, amikor megjelenik a vízvezeték-szerelő, hogy megmentse a helyzetet.

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és válaszd ki a legjobban tetsző szexjelmezet!