Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Hogyan érj el orgazmust?

Hogyan érj el orgazmust?
Az orgazmus a szexuális aktus csúcspontja. Feszültség feloldó hatással rendelkezik, amit fokozott légzés és hevesebb szívverés kísérhet. Persze, ez nem mindenkire igaz, egyénektől függően az érzések változnak.

Sokszor esik szó a nagy Ohhh!-ról jó okkal. De mi is azaz orgazmus pontosan? Hol történik a testben? Hogyan érhetsz el orgazmust? Ezeken kívül még sok egyéb más kérdésre is választ kaphatsz.

 

Mi az orgazmus?

Nincs egyedi és széles körben elfogadott definíciója az orgazmusnak. Az orgazmus egyik működő meghatározása az, hogy a szexuális feszültség kellemes feloldása.

Az orgazmus számos fizikai érzéssel jár, mint az:

  • az izomfeszültség önkéntelen felszabadulása
  • izomösszehúzódások sorozata
  • verbális és auditív öröm kibocsátás
  • fokozott szív- és légzésszám

De ahogy már korábban említettem, nem mindenki éli meg egyformán a szexuális aktust és az orgazmust.

Milyen típusai vannak az orgazmusnak?

Sok örömkereső azt mondja, hogy különféle típusú orgazmusokat él át, attól függően, hogy testének mely részeit stimulálják. A legtöbb szexuális oktató egyetért abban, hogy az orgazmus különböző hosszúságú, intenzitású és minőségű.

Függetlenül attól, hogy milyen kategóriába sorolják őket, gyakran nehéz felismerni, hogy milyen típusú orgazmusban van részed. Az orgazmushoz vezető anatómiai struktúrák gyakran összefonódnak és nehezen megkülönböztethetők.

Valaki orgazmust érhet el a hüvely elülső falának (a G-pont) stimulálásától, vagy a csikló külső részének ingerlése miatt, de végül ezek az orgazmusok mind ugyanarról a helyről származnak. - Tudtad, hogy a G-pont valójában az a hely, ahol a csiklólábak átölelik a hüvelycsatornát?

Nem minden orgazmus lesz egyforma. A különböző erogén zónák érintése pedig eltérő minőségű orgazmushoz vezethet. 

Az orgazmus típusok:

Ha szeretnéd teljes mértékben feltárni tested öröm-potenciálját, akkor megpróbálhatod a testrészek szélesebb skáláját stimulálni. Minden testrész sajátos orgazmusérzetet kelthet, bár ez is személyenként eltérő lehet.


 

Csikló orgazmus: Gyakran érezheted ezeket az orgazmusokat a test felszínén, mint egy bizsergő érzést a bőrödön és az agyadban.

Hüvelyi orgazmus: Ezek az orgazmusok mélyebben vannak a testben, és általában a hüvelycsatorna falainak lüktetésével járnak. Ha a G-pontot – a hüvely elülső falán belül körülbelül 2 hüvelyknyire lévő specifikus pontot – stimulálják orgazmust eredményezhet.

Anális orgazmus: Az anális orgazmus során az izomösszehúzódások elsősorban az anális csatornában és az anális záróizom környékén jönnek létre. (És nem a hüvelyen belül).

Kombinált orgazmus: Ha a G-pontot és a csiklót egyidejűleg stimulálják, az általában robbanásszerűbb orgazmushoz vezet. Ezeket a kombinált orgazmusokat egész testes remegés kísérheti.

Erogén orgazmus: A kevésbé ismert erogén testrészek (fülek, mellbimbók, nyak, könyök, térd stb.) stimulálása kellemes felszabadulást okozhat csókolózva és játék közben. Vannak, akik az ezt követő orgazmust úgy írják le, hogy az sokkal teljesebb, mint más típusú orgazmusok.


 

Tippek az orgazmus eléréshez:

Ne feledd, hogy a kísérletezéshez és az orgazmus eléréséhez nem feltétlenül van szükséged partnerre. Minél jobban ismered a tested rezdüléseid az ujjaiddal, vibrátorokkal vagy más szexjátékokkal, annál gyorsabban megmutathatod a partnerednek mi az, amit valóban szeretsz.

Klitorális orgazmus:

A csikló idegekben gazdag forrópont. A csikló külső része kikandikál a szeméremtest csúcsából, és gyakran csuklya takarja. A külső részének stimulálásának egyik legjobb módja az ujjak, a tenyér, a nyelv finom dörzsölése oda-vissza vagy körkörös mozdulatokkal. De ha valami intenzívebbre vágysz használj léghullámos csiklóizgatót, az orgazmus garantált.

A csikló belső része nem látható, de belső hüvelyi vagy anális nyomással is stimulálható.

Lépések:

Ha a elkezdtél nedvesedni – vagy miután síkosítót vittél fel, mert nem minden hüvely nedvesedik magától – ismétlődő mozdulatokkal alkalmazz gyorsabb és erősebb nyomást.

Egyre erősödő nyomással stimulálhatod tovább. Vegyél vissza a tempóból, ha a csiklód túl érzékeny. 

Ha ez elég egy orgazmushoz, az fantasztikus! De ne aggódj, ha nem, mert bevetheted a csiklóizgató vibrátorokat.


 

Hüvelyi orgazmus:

A hüvelyi orgazmus igazán kellemes lehet azoknak, akik elérik. De az a kulturális hiedelem, hogy a hüvelyi orgazmus jobb, mint bármely más orgazmus. Nincs orgazmus-hierarchia.

Lépések:

Ha már eléggé felizgultál és elég síkosítót vittél fel a behatoláshoz, helyezd be az ujjaid, péniszt vagy egy vibrátort a hüvely csatornába. Hajlítsd be a behatoló testrészt a köldök felé, és tegyél egy „gyere ide” mozdulatot ez stimulálhatja a G-pontot. A G-pont vibrátorok hajlított fejjel rendelkeznek így könnyedén eléred ezt a részt.

Fedezd fel a különböző nyomások használatát, amíg meg nem találod a számodra megfelelőt és ismételd.


 

Anális orgazmus:

Az anális orgazmus bárkinél előfordulhat, azonban az orgazmus okai különböznek a nők és a férfiak között. A nőknél az anális behatolás stimulálhatja a csikló egy részét, az A-pontot vagy a G-pontot. Míg a férfiaknál prosztata stimulációt lehet elérni, ami rengeteg idegvégződéssel rendelkező erogén zóna.

 

Lépések:

Ujjakkal, nyelvvel vagy egy anális szexjátékkal dörzsölni kell az anális nyílás külső részét, miközben stimulálhatóak az elülső nemi szervek is. Ezután szoktatni kell az anális csatornát, síkosítóval, hogy könnyebben áthatolható legyen. Kulcsszó itt: síkosító. A fenék természetesen nem termel saját kenőanyagot, és az anális csatorna szövetei nagyon érzékenyek, ami azt jelenti, hogy a terület nagyon hajlamos a mikroszakadásokra, ha nem megfelelő a síkosítás mértéke.

Kísérletezz a falhoz ütögetéssel, körözéssel és nyomással. Alkalmazhatsz különböző anális szexjátékokat, mint például az análdugó, análdildó vagy az análvibrátor.


 

Kombinált orgazmus:

A kombinált orgazmus eléréséhez kombináld a csikló- és a hüvelyi stimulációt egyidejűleg, akár párhuzamosan, akár ellentétes ritmusban – ahogyan neked vagy partnerednek a legjobb. A csikló és a hüvelyi stimuláció kombinálása szintén a legáltalánosabb módja annak, hogy valaki spricceljen. Használj csiklókarral rendelkező G-pont vibrátort a dupla orgazmusért. 

Erogén zóna orgazmus:

Az erogén zóna orgazmusa kizárólag sok kísérletezéssel érhető el. Lehet, hogy orgazmust érhetsz el a nyakadra adott csókoktól, a mellbimbódon lévő fogaktól vagy a könyököd belső oldalán lévő ujjaktól. Az erogén zónák megtalálásának legjobb módja, ha egy tollat ​​vagy más könnyű külső tárgyat használsz, és figyeld, hol érzed a legnagyobb örömet. Építs be különböző szexjátékokat: cirógató, mellbimbó csipesz, vibrátor. 

Mi okozza?

Az orgazmust az idegsejtek feszültségének felhalmozódása okozza. Amikor ez a feszültség megszűnik, orgazmust tapasztalhatsz.


 

A női orgazmus vs. a férfi orgazmus

Kíváncsi arra, hogy mi a különbség a kettő között? Minden orgazmus hasonló, de mégis kissé különbözik. A nőknél tapasztalt orgazmus általában hosszabb ideig tart körülbelül 20-35 másodperc, míg a férfiaknál nagyjából 15 másodperc.

 

Hogyan érjek el orgazmust

 

Legfontosabb összetevője: a kommunikáció.

Bármilyen szexuális tevékenységben a kommunikáció kulcsfontosságú. Nemcsak azt teszi lehetővé, hogy folyamatos beleegyezést kérj, hanem azt is, hogy elmondd partnerednek, hogy mit, hogyan és hol szeretne, az a legjobb módja annak, hogy maximális élvezetet biztosíts.

Ne feledd, hogy a szexuális partnered nem gondolatolvasó, még akkor sem, ha ezt hiszed.

A fenti orgazmusmagyarázatok nagyszerű kiindulópontok, de a szexnek nincs kézikönyve. Ezért elengedhetetlen a pillanat felfedezése és annak megtanulása, hogy mit szeret és mit nem a tested.

 

forrás:healthline.com