Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Gésa golyó, kéjgolyó

Mi az a gésagolyó és hogyan működik? Tulajdonképpen egy nagyon egyszerű szerkezet. Kisebb méretű golyó vagy golyók vannak egy zsínóron amit a vaginába kell helyezni. Majd a hüvelyben lévő izmok segítségével bent kell őket tartani. A titka abban rejlik, hogy nem szabad nagyon magasra feldugni a vaginán belül. Az izmok amiket edzeni lehet vele, ugyanis a hüvely nyílása felett 3-5 centivel taláhatóak. A népszerű Kegel gyakorlatokat arra használhatjuk, hogy ezeket az izmokat összeszorítva, majd ellazítva a helyén tartsuk a golyókat. És miért jó ezeket az izmokat edzeni? Az erős hüvelyizomnak köszönhetően sokkal nagyobb és intenzívebb orgazmus élhető át, segíthet a húgyhólyag szabályozásában, de akár a szülés nehézségeire is felkészíthet.

Rendezés:

Hogyan és miért használd gésa golyót?

A kéjgolyók, vagyis a gésagolyók népszerűsége nagyot ugrott a Szürke ötven árnyalata könyveknek és filmeknek köszönhetően. De sajnos Christian Gray nem adott használati útmutatót a használatához. 

Kicsit bővebben a gésagolyóról:

Ha olyan tüneteid vannak mint a fájdalmas szex, vizelet vagy széklet inkontinencia, vagy fájdalom a medencefenék izmainak összenyomásakor fordulj orvoshoz mielőtt kipróbálnád a gésagolyót! 

Ezek a szexuális segédeszközök kicsi, súlyozott golyók, amiket a hüvelyben kell tartani a medencefenék izmainak erősítéséhez. Segíthetnek a hüvely erősítésben, akár szülés után is, és növelhetik az orgazmus intenzitását. Remek kis szexjátékok lehet az előjáték során. Kezdőként érdemes rozsdamentes acélból, üvegből vagy orvosi minőségű szilikonből készült kéjgolyókat használni. 

gésa golyó webáruház

Kétféle gésagolyóból választhatsz. 

Az egyik típus kettő, vagy több súlyozott golyóból áll. Helyezd a hüvelyedbe és tartsd ott őket ameddig tudod. Miután elvégezted a számodra megfelelő gyakorlatokat, egyszerűen vedd ki a labdákat, nem kell egész nap viselned.

A másik típusú gésagolyók néhány órás viseletre is alkalmasak lehetnek, gyakran az egyik golyóba még egyet helyeznek, ami mozgás közben egy kis vibrációt okoz. Használhatod a mindennapi teendők közben is. Behelyezés előtt minden esetben kézmosás szükséges, és helyezd magad olyan testhelyzetbe ami számodra kényelmes, első alkalommal a hanyatt fekvés javasolt. A zsinórral egyszerűen eltávolíthatod őket.

Mint minden szexuális segédeszközt, a gésagolyókat is minden használat előtt és után is meg kell tisztítani, a fertőzések elkerülése és az egészséged megóvása érdekében.


 

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és válaszd ki kedvenc gésagolyód!