Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Pénisznövelés

Nagyon sok férfinek okoz kellemetlenséget péniszének mérete és keresi a megoldásokat péniszének növelésére. Bár a legtöbb férfi fejében az ideális méret teljesen más, mint a valóságban. Sokan nem is gondolnák mennyire. Erről egy kis tájékoztatást a lap aljára gördítve találhatsz. Ha mégis eltökélt szándékod pénisz méretednek növelése, ezekkel az eszközökkel biztonságosan megteheted azt, a péniszpumpa segíti az erek tágulását mely a pénisz merevségének és nagyságának fokozása mellett a merevedési zavarokon is segít. A nyújtással történő pénisz méret növelés pedig egy természetes folyamat ami biztonságosan gyakorolható. Ma már bizonyított, hogy ezzel a módszerrel akár 20-30%-os növekedés is elérhető péniszünk méretében.

Rendezés:

Növelhető-e a pénisz mérete?

A szexshopokban kapható péniszköpenyek, péniszpumpák és potencianövelők akár növelhetik is a pénisz méretét és javíthatnak a szexuális életeden. A férfiakat leggyakrabban érintő szorongás a pénisz mérete miatt alakul ki.

Egy 2014-es tanulmány azonban, amelyben 15 521 férfi vett részt a világ minden tájáról, megállapította, hogy:

Az átlagos petyhüdt pénisz 9,16 cm volt.

Az átlagos erekciós pénisz 13,12 cm volt.

A szerzők becslése szerint a férfiak 5%-ának van 16 cm-nél hosszabb pénisze. 

A további 5%-ban az erekciós pénisz rövidebb lenne körülbelül 10 cm-nél.

2019-ben egy áttekintés, az adatok megbízható forrása, megállapította, hogy az átlagos erekciós pénisz mérete 12,95–13,97 cm.

Az átlagosan megnyúlt pénisz 12,98 cm volt.

Egy újabb kutatás arra mutatott rá, hogy a Google-keresésekből 86 ország adataiból származó  tanulmányt készítettek mi szerint mekkorák az átlagos pénisz méretek világszerte, a magyarok az átlagos 14,99 centiméterükkel a mezőny első felének közepén, a 28. helyen állnak. Előttünk és mögöttünk is Közép-amerikai országok állnak.


 

Mit gondolnak a partnerek a pénisz méretéről?

Egy 2015-ös tanulmány szerzői szerint a párkapcsolatokban élő nők átlagosan azt szeretnék, ha a partnere 16 cm hosszú és 12,2 cm kerületű lenne.

Ez nagyobb az átlagosnál. A szerzők azonban megjegyezték, hogy ezek az ítéletek a korábbi szexuális partnerekre vonatkozó pontatlan emlékeken alapulhatnak.

Más kutatók szerint, a férfiak péniszének mérete nem a legfontosabb tényező a nők számára a szexuális elégedettség meghatározásában. És ez pontosan így igaz, jó eséllyel ebben a hölgyek nagy része is egyetért.


 

Pénisznövelő termékek:

Péniszköpeny

Ennek a szexkelléknek az a célja, hogy a pénisz hosszát növelje, a jobb szexuális élmény érdekében. Több típusú kapható.

Péniszpumpa

Egy olyan eszköz, aminek van egy csöve, ami a péniszedre illeszkedik. A levegő szívása vákuumot hoz létre, aminek köszönhetően a pénisz megduzzad és erekció jön létre.

Pénisznövelő készülék

Kényelmes, diszkréten viselhető, fájdalommentes pénisznyújtóhatás alakul ki. Az eredmény egyénenként változik vérpénisz esetén több centiméter, húspénisz esetén kevesebb.

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és fedezd fel szexuális segédeszközeinket!