Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Vízbázisú síkosító

A vízbázisú síkosítók egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy szinte minden szexkellékkel és játékszerrel használható. Nem tesz kárt azok anyagában. Ezekkel a síkosító készítményekkel sokkal élvezetesebb és sikamlósabb lesz a behatolás és az együttlét. Elkerülheted velük a hüvelyszárazságot és a kellemetlen kidörzsölődést. A lap alján további információkat is találsz a síkosítókról. Ha nem lennél benne biztos, hogy melyik síkosítót válaszd, olvasd el síkosító kisokosunkat.

Rendezés:

Miért válaszd a vízbázisú síkosítót?

A vízbázisú síkosítók kifejezetten azok a folyadékok vagy gélek, amelyek vízbázisból és jellemzően cellulóz- vagy glicerinoldatból készülnek.  Vízben oldódik, ezért meglehetősen könnyen lemosható.

  • Természetes érzetű kenés – szagmentes, ízmentes és nem ragadós.
  • A hüvely pH-jához igazítva – nem borítja fel a hüvely természetes környezetét.
  • Minden típusú szexjátékkal használható – fémmel, műanyaggal, üveggel és még szilikonnal is, mert vízbázisú termék nem tartalmaznak szilikont vagy olajat. 
  • Óvszer kompatibilis – másik nagyszerű tulajdonsága, hogy kompatibilis a természetes gumi latex és poliizoprén óvszerekkel is!
  • Ez nagyszerű választás azok számára, akik egyedül szeretnék használni a síkosítót, vagy olyan párok számára, akik szeretik a szexjátékokat együtt használni.

Az ilyen anyagok hajlamosak kiszáradni használat közben, ez bizonyos mértékig orvosolható, ha több anyagot használunk fel, vagy kis mennyiségű vizet viszünk fel a területre. A vízbázisú síkosító magától megszárad és felszívódik a bőrbe vagy feloldódik használat után, csak a többi összetevő maradékát hagyja hátra. Mivel ez a síkosító kiszáradhat, általában a legjobb használat közben újra felvinni, hogy megelőzzük a súrlódás felhalmozódását, ami sérülést, például hólyagosodást vagy bőrirritációt okozhat. 

Mivel a vízbázisú síkosítók vízben oldódnak, nem alkalmasak semmilyen vízben végzett szexuális tevékenységre, például medencében, zuhanyzóban vagy fürdőkádban. Az anyag feloldódik a vízben és szétoszlik előfordulhat, hogy a víz önmagában nem biztosít elegendő nedvességet a súrlódás és az irritáció elkerüléséhez. Vannak más síkosítók, például az olajalapú vagy szilikon alapú termékek, amelyeket előnyösebb vízben használni, bár ezeknek a termékeknek más hátrányai és szabályai vannak.

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és fedezd fel szexuális segédeszközeinket!