Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Terméktisztítás, karbantartás

Ha tovább szeretnéd használni kedvenc vibrátorod vagy dildód, mindig tárold megfelelően és persze tartsd tisztán. Fertőtlenítő spray-k, ápolószerek, tisztítók és tárolók széles választékát kínáljuk termékeinkhez. Ezekkel nem csak kedvenc szexkellékeid eredeti állapotát őrizheted meg, de selymes tapintásukat és tartósságukat is. Vibrátorodat tisztítsd le kímélő szappanos, langyos vízzel. Majd öblítsd le és kezeld speciális fertőtlenítőszereinkkel. Ha selymes tapintását is megőriznéd használd púdereinket és tartsd egy higiénikus tároló zsákba.

Rendezés:

A szexuális játékok, például a vibrátorok, a művaginák és anális játékok közvetlenül érintkeznek testnedvekkel, ezért fontos tudni, hogyan kell megfelelően tisztítani őket. A tisztítás nem bonyolult, és ennek az elhanyagolásának súlyosabb következményei lehetnek. A nem megfelelően tiszított szexkellékek használata nemkívánatos baktériumokat és más kórokozókat, például gombákat juttathatnak be az intim területekre, így különösen fontos a tisztántartás. 

Szinte minden típusú szexkellék tisztítható pH-semleges szappannal és meleg vízzel, viszont fontos a szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítő spray használata is a maximális higiénia elérése érdekében. Hagyd őket megszáradni, ezután játékaidat külön-külön helyezd el szöszmentes tárolózsákban, vagy dobozban.