Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

G-pont vibrátor

Mire való egy g-pont vibrátor? Természetesen a g-pont kényeztetésére. Tudnak-e mást is? Természetesen igen. Vannak vízálló g-pont vibrátorok amivel egy nehéz nap után egy kellemes fürdő közben is kényeztetheted magad. Egyes típusok pedig a g-pontod izgatása közben a csiklódat és tudja rezgésekkel stimulálni. Ha ettől nem fogsz remegve összeesni, akkor semmitől.
Rendezés:

G-pont vibrátor kisokos

A legjobb dolog a G-pont vibrátorban, hogy pontosan azt a részt stimulálja amit kell. Egyes szakértők úgy gondolják, hogy a G-pont egy különálló szerkezet a hüvely falán belül, míg mások azt állítják, hogy valójában a belső csikló része, amely jéghegyszerűen nyúlik be a testbe, és sokkal nagyobb, mint amit a csikló kis külső gömbje jelez.

Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy melyiket hiszi, biztosan tudjuk, hogy a G-pont körülbelül 2-3 hüvelyknyire a hüvely belsejében, a hüvely elülső falán (a köldökhöz legközelebb eső falon) található, és ujjakkal vagy pénisszel stimulálható, feltéve, ha meg van a megfelelő szög. A vibrátorok nem csak külső stimulációkra valóak, vannak vibrátorok, mint a G-pont vibrátor amiket kifejezetten a belső hüvelyi ingerlésre fejlesztettek ki.

Bemutatjuk a G-pont vibrátorok főbb típusait, hogy ki tudd választani magadnak az igényeidnek megfelelően.

 

A legjobb általános G-pont izgató

Lelo g-pont vibrátor

Ennek a vibrátornak az enyhén ívelt formája rendkívül kényelmes használatot biztosít, és nagyon enyhe vagy nagyon intenzív is lehet, attól függően, hogy milyen szögben használod. Erőteljes motorja számos sebességgel és beállítással rendelkezik, így kezdőknek és haladóknak egyaránt remek választás.

A legsokoldalúbb G-pont vibrátor

g pont izgató

Ennek a vibrátornak a mély íve ideális a G-pont felfedezéséhez, de puha és sima fejét úgy tervezték, hogy kellemes érzést nyújtson a csiklónak is. 

A legjobban texturált G-pont vibrátorok

g-pont vibrátorok

Vannak, akiknél a G-pont jobban reagál a textúrára, és ezek a nők szinte biztosan szeretni fogják ezt a vibrátort. Rendkívül stimuláló a szárától a tetejéig.

A legjobb applikációs G-pont vibrátor

lovense okosvibrátor

A webkamerás előadók által híresen kedvelt aranyos kis okos vibrátort, az egymástól távol lévő pároknak fejlesztették ki. Csatlakoztasd a saját G-pont vibrátorod a Lovense alkalmazáshoz, és kérj fel egy partnert, hogy irányítsa a rezgéseket, bárhol is legyetek.

A legjobb kettős stimulációjú G-pont vibrátor

multifunkciós g-pont izgató

A kettős stimulációs vibrátorokban a motorok segítségével kettős élvezeteket nyújtanak, nem csak G-pont stimulációt adnak, hanem a csiklóizgatását is lehetővé teszik. Ínyenceknek kötelező darab!

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és próbáld ki a G-pont vibrátorokat! Nem fogod megbánni!