Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

LELO luxus vibrátorok

A márka ami semmihez sem hasonlítható. A LELO már régóta a luxus élvezet márkája, piacvezető formatervezés, innováció, technológia és hírnév a vibrátorok terén. De a LELO nem csak egy egyszerű vibrátor márka, hanem egy "szeresd magad" mozgalom, amely azokat célozza meg, akik tudják hogy az orgazmus meghaladja a nemet, a nemi identitást, a fajt és az életkort is. A szégyentelen eksztázis élményét kínálják, a test minden csodájának felfedezésének örömét, önbizalommal vértezve fel vásárlóikat. Ez vezet a teljes intim élvezethez.

Rendezés:

LELO luxus vibrátor

A márka, ami semmihez sem hasonlítható! A Lelo-t több, mint 160 országban értékesítik. Egyedülálló szexuális segédeszköz termékpalettával rendelkeznek. 2002-ben Filip Sedic alapította Stockolmban, azzal a céllal, hogy megváltoztassa a szexkellékről kialakult képet.

A Lelo márkanév alatt olyan szexuális segédeszközöket fejlesztett ki, mint a belső és külső vibrátorok, menstruációs kelyhek, vagy a prémium óvszerek.

Minden LELO szexjáték speciálisan megtervezett, biztonságos szilikonból és ABS hőre lágyuló polimerből készül, ami növeli vízálló tulajdonságait. Ami a legfontosabb minden eszközt hosszú élettartamra, a tartósság jegyében terveztek, ezáltal minden alkalommal biztonságosan használható. Ügyelni kell arra, hogy a szexkellékeket száraz és biztonságos helyen tárold, anélkül, hogy kitennéd extrém hőhatásnak, vagy közvetlen napfénynek. Minden LELO vibrátor 100%-ban vízálló, a maximális élmény elérése miatt. Könnyedén tisztíthatóak, ph-semleges szappannal, és melegvízzel. Speciális szexuális segédeszközökre készített fertőtlenítő spray használata ajánlott!


lelo vibrátorok

A LELO történetének legfontosabb termékfejlesztései:

  • 2002 - piacra dobják a LILY-t, ami az első női szexkellék.
  • 2009 - piacra dobják az első pároknak szánt szexuális segédeszközt.
  • 2012 - bevezetik a LILY CUP-ot
  • 2014 - ORA beveztése, ami Cannes Lions dizájndíjat nyert, és bemutatkozik a LILY CUP compact az összecsukhatós menstruációs kehely.
  • 2016 - HEX prémium óvszer márka bevezetése
  • 2018 - SONA bemutatása, az első hanghullámos vibrátor.
  • 2018 - ZIGGY CUP első menstruációs korong bevezetése, ami a mentsruáció alatti szex használathoz terveztek.
  • 2019 - XBIZ Szexuális wellness irparági szövetség által leginnovatívabb férfi szexjáték díjazása
  • 2020 - Sila vibrátor piacra dobása
  • 2021 - Enigma vibrátor bemutatása, ami külső és belső stimulációt biztosít.

Nézz körbe szexshopunkban, és fedezd fel LELO luxus vibrátorainkat!