Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Svakom vibrátor

10 év alatt a Svakom az egyik legnagyobb szexjátékszereket gyártó céggé nőtte ki magát világszinten. Eredetileg Los Angelesből indúlt a sikertörténet, de ma már több mint 100 országban okoznak élvezeketet a Svakom vibrátorok. Fedezd fel a legjobb Svakom szexuális segédeszközöket kínálatunkban, melyeket már három alkalommal is jelöltek Worldwide Premium Female Sex Toy Brand címre. De ha hiszed ha nem a Svakom termékei már olyan eseményekre is bejutottak, mint az Emmy és az Oscar díjátadó.

Rendezés:

A szexuális jólét, és egészség elengedhetetlen. Ez az alapvető érték, ami hajtja a Svakom-ot. 2012-ben alapította David Yu, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű termékeket hozzanak létre a világ számára, az innovatív technológiára és a megfizethetőségre helyezve a hangsúlyt. Új ötletek után kutatva, a Svakom hisz benne, hogy mindenki megérdemli a luxus élvezeti szexuális segédeszközöket. Ezáltal támogatják a különböző non-profit szervezeteket, akik tesznek a bolygó megmentéséért. 

A szex és az elégedettség alapvető szükséglet a társadalom számára, ami gyakran nem teljesül. A Svakom célja, hogy olyan jövőt teremtsenek, ami mindenki igényeit kielégítik. Saját termékeik tervezése, és gyártása közben a hangsúly a minőségi ellenőrzésen van. Minden termék szigorú tesztelésen megy át, ami garantálja a vásárlói elégedettséget. A Svakom ígéretet tesz arra, hogy folyamatosan lépést tart az újdonságokkal, és mindig új élményt fognak kínálni vásárlóiknak.

Ha új vagy a vibrátorok világában, vagy akár tapasztalt nem számít, hiszen a Svakom szexkellékeit arra tervezték, hogy minden vágyat, testtípust és igényt kielégítsenek. Így remek választás bármilyen szexuális segédeszközre is essen a választásod.

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n, és fedezd fel a Svakom vibrátorait!