Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

We-Vibe vibrátorok

A We-Vibe világelső a párvibrátorok piacán. Pároknak gyárt és tervez igazán egyéni örömtermékeket. Világszínvonalú mérnökeink és ipari tervezőink szorosan együttműködnek szexuális wellness szakértőkkel, orvosokkal és fogyasztókkal, hogy olyan intim vibrátorokat tervezzenek és fejlesszenek, amelyek szinkronban működnek az emberi testtel. A legmodernebb technikákat és eszközöket használják annak biztosítására, hogy termékeik új iparági szabványokat állítsanak fel az ergonómiai tervezés és a nagy teljesítmény terén, miközben környezetbarátak és testbiztonságosak maradnak.

Rendezés:

2008. áprilisában dobták  piacra az első vibrátort, ami azonnal elindult a népszerűség ösvényén.

A We-Vibe világ első a szingliknek és pároknak tervezett és gyártott szexuális segédeszközök világában. Mérnökeik és tervezőik szorosan együttműködnek szexuális szakértőkkel, orvosokkal és a fogyasztókkal is, hogy olyan termékeket tervezzenek, amik szinkronban működnek a testtel. A legmodernebb technikákat, eszközöket használják, hogy biztosítsák az ergonómiai kialakítást, kiváló teljesítményt nyújtsanak, testbiztonséágosak legyenek, és nem utolsó sorban környezetbarát is. 

Játékosság, szexuális elégedettség, és intimitás. A We-Vibe vibrátorok képesek, arra hogy még több intimitást, szórakozást vigyenek a szerelmi kapcsolatokba.

Folyamatos innováció. A tervezőcsapat minden nap új technológiákat fedez fel, új anyagokat tesztel, új koncepciókat készít, amik a We-Vibe zsenialitására épülnek. Nem tartják titokban a termékeik sikereit, azon dolgoznak, hogy a Földön mindenki megismerhesse a testbiztos, és környezetbarát szexuális segédeszközeiket. Jelenleg a We-Vibe termékei minden kontinensen kaphatóak, több mint 50 országban. 

Nézz körbe szexshopunkban az Intimjatekom.hu-n, és fedezd fel a We-Vibe vibrátorait!