Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Womanizer csiklóizgató

Csináld magad – és csináld gyakrabban!

A WOMANIZER-nél hisznek abban, hogy az egyéni szex a legjobb gyakorlat szerint az önszeretet. Ezért támogatják, hogy nyíltan beszéljünk a maszturbációról. A Womanizer párbeszédet folytat vásárlóival, meghallgatja őket és hagyják, hogy elmondhassák véleményüket termékeikről. Együtt közvetítjük az üzenetet a világnak: szeresd a testedet, és szánj időt a szexuális kiteljesedés megtalálására! Ehhez semmi sem lehet alkalmasabb számodra, mint egy Womanizer csiklóizgató. Ami érintésmentesen juttat el az orgazmusig, akár 60 másodperc alatt.

Rendezés:

A Womanizer-nél hisznek abban, hogy a maszturbáció a legjobb kifejezés az önszeretetre. Támogatják, hogy nyíltan beszéljen mindenki a maszturbációról, hiszen ez egy természetes, nagyszerű tevékenység. Szeresd a tested, és szánj időt a szexuális kiteljesedés megtalálására.

Mottója, hogy “Csináld magad, és csináld gyakrabban!”

A Womanizer története egy dél-bajor faluban kezdődött Allgauban. Michael Lenke és felesége úgy döntöttek, hogy az elavult szexjátékok piacán változtatni kell. Egy tanulmánynak köszönhetően felfigyeltek arra, hogy a nőknek nehézségeik vannak az orgazmus elérésében, vagy egyáltalán nem érik el, mert gyakran a csiklóstimulációját figyelmen kívül hagyják. A munkásságuk 2014-ben debütált, amikor piacra dobták a világ első Womanizer csiklóizgatóját. Szabadalmaztatott léghullámos technológia közvetlenül, és érintkezés nélkül stimulálja a csiklót, ami által elkerülhető a túlstimuláció. Könnyű, kicsi praktikus szexjátékok.

A Womanizer a nemzetközileg működő WOW Tech Group márkaneve. A berlini, ottawai és hongkongi székhelyű csiklóizgatók, már több mint 60 országban elérhetőek. 130 fős csapat dolgozik minden nap, minden percben, hogy a lehető legjobb szexuális élményt nyújtsák szexuális segédeszközeik. Ünneplik az önszeretetet, és küzdenek minden szexualitással kapcsolatos előítélet ellen, mert mindenkinek nemtől, kortól függetlenül joga van a kiteljesedett szexuális élethez.

Nézz körbe szexshopunkban az Intimjatekom.hu-n, és fedezd fel a Womanizer csiklóizgatóját!