Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

BDSM korbács, paskoló

Ha BDSM akkor ostor, korbács, paskoló és pálca? Nem is gondolnád mennyi fegyelmező kellék áll már rendelkezésre a változatos BDSM szexhez. Azonban kialakítását tekintve mindegyik más, más hatást kelt és más használati módszert igényel. Használj pálcát egy kis fenékpaskoláshoz, vagy akár bőr ostort ha már keményebb dolgokra vágytok. Próbáld ki a dildó formáju paskolókat, melyekkel más módon is kényeztetheted párodat.

Rendezés:

Miért használj BDSM korbácsot az ágyban?

Ha szereted a BDSM szexet, akkor valószínűleg készen állsz hozzáadni egy korbácsot a szexuális életedhez, azonban a megfelelő kiválasztása bonyolultabb lehet, mint gondolnád. 

Ezek a paskolók és korbácsok használhatóak az “impact play”-nek nevezett játékban, ami magában foglalja a verést, korbácsolást és a botozást. Természetesen nem kell belevetned magad a BDSM legmélyebb rejtelmeibe, ahhoz, hogy hozzá adj egy kis paskolást a szexhez. A biztonság a legfontosabb, kommunikálj a partnereddel és ügyelj arra, hogy a zsírral vagy izomzattal védett testrészeket érje játszadozás közben, mint a fenék vagy a combok. Azonban még mielőtt a partnereddel együtt használod, kipróbálhatod egy párnán, ezen gyakorolhatsz is, mielőtt élesben beveted. 

Az ostorokat általában a könnyed rabszolgatartási gyakorlatokban használják, de vajon miért találják ezt kellemesnek az emberek? Az a személy, aki élvezi a korbácsolás adta “örömöket”, ő tölti be az alázatos szerepét, míg az ostor másik végén a domináns fél található. A fenekelés izgalomba hozhatja az alávetetteket, mivel ez a domináns irányításának és hatalmának tökéletes gesztusa, hogy megmutassa ki az úr a háznál.

A korbácsok alkalmazásának fiziológiai magyarázata is van, hiszen a megfelelő intenzitású használat esetén az ütések aktiválják a vérkeringést azon a területen, így ennek a hatására a további tevékenységeket kellemesebbé tehetik, és endorfint is szabadít fel.

 

Paskoló

A BDSM a bőrön tapasztalható érzésekkel kezdődik, így ha a kezdetektől fogva korbácsot szeretne használni az ágyban, a legjobb, ha egy paskolóval kezded. Ez segít megtudni, hol vannak partnered erogén területei, és hol csiklandósabb, érzékenyebb. A bilincs azért javasolt, hogy partnered ne tudjon mozogni, és ellenállni kell a csiklandozásnak. Ez egy nagyszerű érzéki előjáték az elkövetkezendő eseményekhez.

Nézz körbe szexshopunkban az intimjatekom.hu-n és fedezd fel a BDSM játékokat!